menu close menu

Meetrainen met ERC’69

Voor je lid wordt heb je eerst de mogelijkheid om vier weken gratis mee te trainen. Zo kun je eerst eens kijken hoe dat er nou allemaal aan toe gaat bij de rugbyclub. Je kunt natuurlijk zo aan komen waaien, maar als je even een mailtje stuurt naar info@erc69.nl weten we dat je komt en zorgen we ervoor dat je wordt opgevangen door een ervaren clublid.

Wat heb je nodig

Om mee te kunnen doen heb je bijna niets speciaals nodig. Een (stevig) t-shirt, korte broek en sportschoenen zijn in eerste instantie voldoende. Als je schoenen met noppen hebt, van het voetballen ofzo, dan is dat handig maar ook zonder red je het de eerste paar keer prima.
Het enige speciale wat je nodig hebt is een bitje. Dat is een gebitsbeschermer die je bij een sportzaak of in ons clubhuis kan kopen. Dit kost € 4,00 en moet je even op maat maken met warm water, dus zorg dat je even vijf minuten over hebt om dat bij ons te regelen.

Trainingstijden

Dinsdag (jeugd): 18:30 – 19:30 uur
Dinsdag (senioren): 20:00 – 21:30 uur
Vrijdag (senioren): 20:00 – 21:30 uur

Direct lid worden

Als je al eerder rugby hebt gespeeld en/of geen behoefte hebt aan die vier weken introductie kan dat natuurlijk ook, je kunt dan het beste ons inschrijfformulier even invullen en we hebben al je gegevens om je op te nemen in onze club