menu close menu

De Enschedese rugbyclub heeft een beleid dat ervoor zorgt dat sponsors een aanvulling zijn op de extra’s voor de club. Denk hierbij aan verbeteringen aan ons clubhuis, speciale, dure, trainingstoestellen zoals scrumboks of hitshields, teamkits of additioneel promotiebudget. Onze begroting is dan ook gebaseerd op basis van de inkomsten uit contributie en baromzet.

Dat wil niet zeggen dat we niet op zoek zijn naar sponsoren. Onze ambities met de jeugd en senioren kosten veel tijd, inzet en helaas ook geld. We hebben onze huidige sponsoren voor u op een rij gezet en hopen dat u zich graag wilt toevoegen aan dit overzicht.

Hoofdsponsoren:

Sponsoren

  • Pubquiz.nl – Bestel een pubquiz of pubquizmaster voor een feestje of voor de fun.
  • Broekhuis Autogroep – Als je een auto in onderhoud hebt, of bij een van de garages uit de groep, krijgt ERC’69 hierbij een donatie.

Daarnaast ondersteunen Adviesbureau Profect, Slottje technische dienstverlening & advies en chapter42.com de club financieel met middelen.

Partnerdeals op basis van performance

Bestel je iets bij een van de onderstaande shops via onze URL’s dan krijgen wij een percentage van het aankoopbedrag (tussen de 5% en 10%). Let er even op dat het altijd via deze URL’s moet gebeuren, anders krijgen wij deze verkoop niet toegewezen.

Er zijn verschillende manieren hoe u de club eventueel zelf kunt helpen met sponsoring. Neem hiervoor contact op met onze sponsorcommissie via sponsor@erc69.nl